Angel Films

Angel Films A/S blev stiftet i 1988 som et arthouse filmselskab med det formål at producere og importere film til det skandinaviske marked. De mange års arbejde har resulteret i produktion såvel som distribution af prisvindende TV-programmer, serier og film. 

Der er i Angel-regi udviklet TV-formater som ’Åndernes Magt’, ’På kanten af verden’, ’Den halve Sandhed’ og ’Operation X’ og biografsucceser som ‘En kort en lang’, ‘Okay’ og ‘Nynne’. Sidstnævnte førte ligeledes til firmaets første store fiktions-serie ’Nynne’.

Som distributør har Angel Films introduceret det danske publikum for adskillige udenlandske filmperler der bl.a. tæller den islandske komedie 'Om heste og mænd', det amerikanske horror-hit 'It Follows', og den anmelderroste Jane Austen filmmatisering 'Love & Friendship'. I 2012 startede Angel desuden det nu prisvindende børnefilmkoncept 'Rabalder Bio', der viser udenlandske kvalitetsfilm for børn. Angel Films har ligeledes stået for distributionen af de populære danske julefilm 'Familien Jul' og 'Familien Jul - I nissernes land'.

Vores mantra i forhold til film og TV er ORIGINALITET og KVALITET, uanset om vi selv producerer, co-producerer eller køber film til videre distribution. Vores fokus er stadig det skandinaviske marked, men vi arbejder worldwide i forhold til salg og udnyttelse af rettigheder.

Angel Films A/S ejes af Executive Producers Mogens Glad og Poul Erik Lindeborg, som i 2005 erhvervede Det Danske Filmstudie i Lyngby, hvor Angel Films bor i dag.

 
eu_flag_creative_europe_media_co_funded_en_[rgb]_.jpg