ANGEL FILMS KÅRET SOM ÅRETS DISTRIBUTØR

Yderst til venstre: Distributionschef Peter Sølvsten Thomsen

Yderst til venstre: Distributionschef Peter Sølvsten Thomsen

Angel Films kåres som ”Distributor of the year” ved det internationale branchetræf Cartoon Movie i Bordeaux.

Angel Films får titlen på baggrund af deres arbejde med distribution af unikke og ambitiøse animationsfilm fra hele verden til det danske marked. Titlen uddeles ved det internationale branchetræf Cartoon Movie, hvor fagfolk fra animationsfilmindustrien årligt mødes. Alle deltagere stemmer om vinderen af den fornemme pris, der har til formål at belønne enestående præstationer, som har haft positiv indflydelse på animationsfilmindustrien.

Distributionschef hos Angel Films, Peter Sølvsten Thomsen, modtager prisen og udtaler: ”At vinde titlen som årets distributør i et internationalt felt af dygtige distributører, ser vi som en kæmpe anerkendelse af vores arbejde med at bringe de allerbedste animationsfilm til landet og ud til danskerne”.

Angel Films lancerer animationsfilm til det danske marked under firmaets brand ’Rabalder Bio’ . ”Vi er enormt stolte af anerkendelsen, og vil gøre alt hvad vi kan for fortsat at leve op til den flotte titel. Allerede nu er vi i gang med at udvikle mere Rabalder Bio og egenproducerede projekter, der vil introducere publikum for nye animationsoplevelser af højeste karat” udtaler Peter Sølvsten Thomsen

Læs mere og se billeder fra prisoverrækkelsen her